СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

  Фирмата разполага с 24 собствени автомобила, които са на разположение на нашите клиенти и правят доставки от и до всяка точка на Европа. Всички са оборудвани с GPS система, позволяваща 24/7 позициониране. Можете по да виждате къде се намират автомобилите ни и да се свържете с нас при желание да използвате даден от тях или да направите запитване за следващата му дестинация и възможност за товарене.

СПЕДИЦИЯ

  Екипът ни отдадени спедитори гарантира организирането на всякакъв транспорт от и до всяка точка на света.Освен със собствен автопарк, разполагаме с редица превозвачи, които могат да подсигурят транспортирането на всякакъв вид стока по суша. Имаме опит в организирането на транспорт на опасни товари, извънгабаритни и такива, изискващи температурен режим.

СКЛАД

  Свободен и митнически склад в непосредствена близост до Митница Илиянци, разполагаме със складови площи, които са под митнически контрол. Това позволява разтоварването и съхранението на стоки, които все още не са освободени от митницата. Това спестява както време , така и минимизира риска от повреда на стоките при едно евентуално престояване в транспортното средство, с което са доставени.

МИТНИЧЕСКО АГЕНТИРАНЕ

  Всеки от офисите ни предоставя пълно митническо обслужване и консултиране по въпроси свързани с изискванията на митницата за внос/износ и спецификациите в законодателствата на Република България и страни от цял свят. Обработването на документите се поема изцяло то нашите служители, с което целим максимално улесняване на клиентите..

ТРАНЗИТНИ МИТНИЧЕСКИ ГАРАНЦИИ

  Разполагаме с митнически гаранции, което допълва цялостното ни митническо обслужване. За конкретно запитване, моля да се свържете с отдела отговарящ за митническото ни представителство.

КАРГО ЗАСТРАХОВКИ

  Работим с партньори предоставящи цялата гама от застрахователни продукти на пазара, с което гарантираме най-добрата защита на най-изгодната цена, за да защитим както клиентите си, така и нашите партньори в транспортирането на стоки по целия свят.